Slimmer werken,
blije klanten

Een training volgen bij Bureau Tromp

Bureau Tromp biedt alle drie de trainingen aan. Maar waarom zou je voor Bureau Tromp gaan? Dat is simpel. We hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding, een officiële certificering en we bieden een goede combinatie van theorie en praktijk. Daarnaast hebben we kennis van Lean én Six Sigma en leren we je om zelfstandig met Lean te kunnen werken samen met de werkvloer en het management.

Wij zijn door een aantal organisaties gecertificeerd voor onze opleidingen. Dit betekent dat onze opleidingen zowel in Nederland als internationaal erkend zijn. Tot slot hebben onze trainers een grote passie voor hun vak en geven zij leuke en leerzame trainingen!
Training Bureau Tromp
Naast trainingen geven we ook kosteloze workshops. Zo maak je op een praktische manier kennis met de principes van Lean en Six Sigma. Op basis van praktijkcases van soortgelijke organisaties als die van jou krijg je goed inzicht in hoe je de methodiek het beste kunt toepassen.

Ons doel is om Lean en Six Sigma een blijvend onderdeel te laten worden van je organisatie. Uiteindelijk zijn managers en medewerkers in staat om zelfstandig met behulp van Lean en Six Sigma continu processen te verbeteren en te zorgen voor flow en tevreden klanten.

Recensie Lean training Clarine