Slimmer werken,
blije klanten

Lean cases

Zijn er al “Lean” bedrijven? Je vraagt je nu vast af of er bedrijven zijn die de Lean-methode hebben toegepast, en die dus ook al “Lean” zijn. Die zijn er zeker. In het menu links staan enkele Lean cases van bedrijven die Lean succesvol hebben geïmplementeerd in hun organisatie.

Ook de uitdaging aangaan? Schrijf je in voor een Yellow Belt training of een gratis Lean Six Sigma workshop. Tijdens de workshop maak je op een praktische manier kennis met de principes van Lean Six Sigma en de bijhorende instrumenten. Op basis van praktijkcases krijg je goed inzicht in de toepassing en de reeds behaalde resultaten in soortgelijke organisaties zoals die van jou.

Met deze training van één dag leer je de basis van Lean Six Sigma. Later op de dag ga je praktisch aan de slag met de theorie die je geleerd hebt. Na de training weet je wat Lean Six Sigma inhoudt en kun je zelfstandig kleine verbeteren in je bedrijfsprocessen doorvoeren. Je kunt nu ook deelnemen aan Lean Six Sigma projecten die al lopen binnen je bedrijf.
Wil je uiteindelijk Lean Six Sigma projecten kunnen leiden? Dan kun je doorstromen naar een Green Belt opleiding.

Recensie Lean training Carl